محل تبلیغات شما

دهه فجر ورای فضای احساسی آن، همواره مطالبه آرمان های انقلاب اسلامی را در ذهن مطالبه گران تداعی می کند. یکی از مهمترین مباحثی که در هر انقلابی از اهداف اصلی قلمداد شده ولی پس از استقرار حکومت ها آرام آرام با وجود همه مشکلات به دست فراموشی سپرده می شود، موضوع عدالت اجتماعی است. اما در این میان، رویکرد انقلاب واقعی اسلامی به مقوله انقلاب، رویکردی دائمی و همواره است؛ بدین معنا که در اسلام اینچنین نیست که چون در اثر اتقلاب تشکیل حکومت داده شد، دیگر رویکرد انقلابی به پایان رسیده؛ بلکه روند انقلاب هیچگاه رو به پایان نمی نهد و در تمام حرکات مسئولان و مردم و جامعه ادامه دارد. دلیل این است که انقلاب متصف به وصف اسلامی بودن است و جنبه الاهی داشته و تمامی دستورات و منویات خود را از سرچشمه وحی دریافت کرده است. امام صادق (ع) در روایتی فرموده است: تَمَنَّوُا الْفِتْنَةَفَفِيهَا هَلَاكُ الْجَبَابِرَةِ وَ طَهَارَةُ الْأَرْضِ مِنَ الْفَسَقَةِ (امالی شیخ طوسی، چاپ دارالثقافه، ص 700)؛ در آرزوى انقلاب باشيد؛ زيرا در انقلاب است كه جبّاران (سياسى و قارونان اقتصادى) نابود مى‏ شوند و زمين از لوث وجود فاسقان (رانت‏خواران و محتكران و محروميت آفرينان و گرانفروشان و .) پاك مى‏ گردد.

نظر به همین اصل مهم در انقلاب اسلامی، فهم مبانی و راهبردهای عدالت اجتماعی موضوعی بایسته است و از این منظر مطالبه گران در هر سطح جامعه می توانند با شناختی دقیق و علمی نسبت به اصل عدالت اجتماعی نسبت به اجرای گام به گام آن اقدام کنند. در ادامه همین مبانی و راهبردها بررسی و از نظر خوانندگان می گذرد:

چهارمین نشست انسان پژوهی

سومین نشست از نشست های انسان پژوهی

برگزاری نشست های انسان پژوهی

انقلاب ,عدالت ,اجتماعی ,اسلامی ,مبانی ,مطالبه ,عدالت اجتماعی ,مبانی و ,به پایان ,که در ,نسبت به ,راهبردهای عدالت اجتماعی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خبر بافت گوهری درخشان